Stichting Kleinschalige Projecten Indonesië

SKPI

  
Get Adobe Flash player

2013-05 Afscheid Anton van Deursen

Bij zijn afscheid (zie hieronder) heeft Anton Vandeursen van zijn collega’s € 350 ontvangen t.b.v. de Kleinschalige Projecten in Indonesië.
Namens de Stichting Kleinschalige Projecten Indonesië wil ik jullie van harte danken.

-------

Afscheid Anton van Deursen

Onze wijze, filosoferende, internationaliserende collega Anton van Deursen gaat per 1 mei met pensioen.

Anton heeft ruim 30 jaar in diverse functies in het onderwijs gewerkt. Vanaf 1990 is hij ver-bonden aan de HAN en haar rechtsvoorgangers.
Behalve voor filosoferen met kinderen, waar hij een voortrekker van was, heeft hij zich jaren-lang ingezet voor internationalisering en cultuurbeschouwing op onze pabo. In de minor Leren voor het Leven heeft Anton de onderwijseenheid ‘Filosoferen’ gegeven en daarmee een zeer gewaardeerde bijdrage geleverd. Ook de studiereizen naar Turkije en Indonesië waren zonder hem niet tot stand gekomen. Er is dus veel om Anton dankbaar voor te zijn.
We laten hem daarom niet zomaar gaan. We gaan afscheid van hem nemen op vrijdag 17 mei vanaf 15.00 uur in lokaal 213 van Pabo Groenewoud. We doen dat op verzoek van Anton op een informele manier met niet te veel praatjes, maar wel onder het genot van een drankje en een hapje en misschien een muziekje.

Directie Pabo HAN

2013 07 afscheid Anton

 Copyright © 2014. All Rights Reserved.